Djurgårdens IF

Djurgårdaren nobbade MLS

Expressen

för 7 månader sedan

Fredrik Ulvestad har nobbat Philadelphia Union, allsvensk klubb jagar Brages succéanfallare Christian Kouakou  – och ett potentiellt världsscoop.
Där har ni några av rubrikerna i senaste avsnittet av Disco&Noa.

Djurgårdens Fredrik Ulvestad stod för en succésäsong i allsvenskan och var en av nyckelspelarna på mittfältet när klubben bärgade det första SM-guldet på 14 år.
Norrmannen har ett år kvar på sitt kontrakt, vilket betyder att Djurgården måste sälja 27-åringen i detta fönster eller i sommar för att få någon övergångssumma.
Om han inte lämnat klubben i vinterfönstret kan Ulvestad skriva på för en ny klubb redan i sommar för att sedan lämna som bosman när säsongen 2020 är slut.
Enligt SportExpressens uppgifter finns nu intresse från ett flertal klubbar – och Djurgården har också mottagit ett bud från Philadelphia Union i amerikanska MLS.
Men en övergång är inte aktuell för Ulvestad helst vill lämna för en klubb i Europa, om han bestämmer sig för att lämna de regerande svenska mästarna.

Brages succéanfallare Christian Kouakou, som gjorde 15 mål och tre framspelningar på 25 matcher i superettan föregående säsong, drar till sig intresse från Sirius. Uppsala-klubben är på jakt efter en anfallare och har Kouakou på sin radar.

Mer Silly season, om Rosenbergs-avtackning, Zlatan-reaktionerna, Milan-ryktet och EM-lottningen får ni i senaste avsnittet av Disco&Noa.
35. Väljs sida, finns ute nu.
Trevlig lyssning!