Djurgårdens IF,

Inför match

Dags för match: Häcken borta

DIF är Nr 1 Alltid Oavsett @ Blåränderna

för 1 år sedan

Då var det dags igen. Tyvärr misslyckades jag igen att få kommentarer/svar från motståndarnas tränare. Andreas lät hälsa att hans påsk karakteriserades av "fullt ös". Då han alltid ställt upp för , så känns det trist,men fullt förståeligt.

Semifinalen mot Häcken i Svenska Cupen var en, i mina ögon, väldigt bra fotbollsmatch. Högt tempo och fina individuella prestationer. Tror fortfarande att om vi sluppit Unes skada hade vi vunnit. Men vi förlorade. Häcken har en mycket bra startelva, bra ersättare på i stort sätt samtliga platser.

Vår match mot Blåvitt försatte mig i ett märkligt tillstånd. Chock är för starkt ord, men djupt förundrad. Det jag såg på Behrn Arena var som bortblåst. Var det Blåvitt som var SÅ bra? Var det vi som var dåliga? Ärligt, jag kunde inte se det. Varenda match hitintills den här säsongen så har jag trott mig se vad vi tränar på, vad vi vill genomföra i match. Men inte i senaste matchen.

I dagens match på Bravida Arena så kan det bli en vattendelare. Upprepar vi insatsen mot Göteborg, ja då kan 0-5 från förra säsongen bli en smärtsam repris. Spelar vi som vi gjort i samtliga andra matcher , ja då tror jag att det återigen , blir en bra match mellan två bra lag.

Kim B, tog sig tid att svara på mina frågor. STORT tack Kim.

 

Jag nyfiken på bytet av Fredrik, tyckte han var bäst hos oss tillsammans med Marcus?

Fredrik hade fått en smäll och ville byta.

Några truppförändringar mot Häcken?

Sjukdom härjar tyvärr i truppen. Många ändringar blir vi tvungna till.

Hur ser ni på matchen mot Häcken? Kommer ju betecknas som tidig seriefinal?

En av de största utmaningarna under säsongen. Häcken är bra på mycket, både som lag och individuellt. Blir en intressant match. Vi måste definitivt leverera mer än sist om vi vill ha poäng med oss. Mer löpvilja, mer djupledshot, mycket mer vändningar. Stänga av deras fyra väldigt centrerade offensiva spelare är nyckeln bakåt.

Jonathan såg ju helt ok ut som mittback, nu senast på sin ordinarie plats så tycker jag det var hans sämsta match i DIF. Är han fortfarande skadad/matchovan?

Angående Jonathan, så väljer vi inte att kommentera påståenden om spelares prestationer.

Det här formatet blev inte som jag tänkt mig. Hade alltid hoppats få bägge tränarnas svar. Komma på bättre , utanpå, frågor. Har haft extremt mycket på jobbet ända sen November faktiskt, så OM nå,n vänlig intresserad själ har lite uppslag hur jag skulle kunna göra detta bättre. Pm,a. Stort tack.