Djurgårdens IF

Frågor efter matchen DIF - Sundsvall

DIF är Nr 1 Alltid Oavsett @ Blåränderna

för 1 år sedan

Tog kontakt med Joel Cedergren efter matchen. Ställde 3 frågor,som vanligt,så var han schysst o generös med sin tid

Vad tänkte du efter dom första 25 minuterna?

Djurgården var väldigt bra. Vi kom aldrig förbi mittfältet i vårt spel. Vi kom förbi första pressen,men aldrig mittfältet/försvaret. Vi var lite stressade/slarviga i vårt passningsspel. Men vi förlorade inte tron på vårt eget spel, så i slutet på första halvlek fick vi ju målet och bättre ägande av boll. Sen ändrade vi till 4-4-2 ,försvarsmässigt i andra,vilket gjorde att vi fick in en bakom DIF,s mittfält,vilket ställde till det för dom.

Är det ett rättvist resultat över 90 minuter?

Att hamna i underläge med 2-0 mot ett bra lag som Djurgården,jobba tillbaka matchbilden,så matchen blir,totalt sett jämn gör att jag är nöjd med prestationen och tycker det var ett rättvist resultat.

Är det nå,t du skulle vilja förändra med facit i hand?

Nej, egentligen inte. Matcher är ju så, vi går ut och ska göra våran grej, lyckas inte, förändrar lite, vänder tillbaka, det är fotboll. Om vi skulle spela om matchen,skulle vi nog gå ut med samma intentioner.

Joel avslutar med att säga att han tror vi blir bra,önskar oss lycka till säsongen 2019 och att jag är välkommen och höra av mig inför nästa gång vi möts. Återigen,stort tack till en fin människa