Djurgårdens IF,

Inför match

Dags för match: IFK Göteborg hemma

DIF är Nr 1 Alltid Oavsett @ Blåränderna

för 1 år sedan

Jag har som vanligt hört av mig till båda tränarna för dagens match. Tyvärr fann inte Poya tid för att besvara frågorna.

IFK Göteborg/Blåvitt/Änglarna, ja många epitet finns det på våra motståndare i dagens match. Är nog ett av lagen som har mest supportrar även utanför sin hemstad. Dom vann ju UEFA cupen två gånger , vilket är anmärkningsvärt. Men precis som vi har dom efter lång framgång helt tappat spåret. Vi är på rätt spår igen o faktiskt, så tror jag om Blåvitt övervinner denna säsong, att dom också är det.

Vi har haft relativt lätt för Göteborg dom senaste åren. Jag tror även att vi vinner komfortabelt idag , men som Thomas sa i intervjun på DIF tv, så blev Blåvitt ett helt annat lag när dom tog ledningen mot Elfsborg. Så jag hoppas vi petar in ett mål, relativt omgående.

Frågorna besvarades av Kim B,som vanligt är jag tacksam för hans tid.

1) Tillkommer/faller det ifrån några spelare?

(frågan besvarades innan beskedet om Wittry) Vi kommer antagligen ha exakt samma trupp som senast.

Hur ser ni på matchen mot Göteborg, då dom är tippade i botten,vi i toppen. Tror ni att deras vinst mot Elfsborg påverkar?

Göteborg gjorde en bra match mot Elfsborg och spelar mer som "gamla" Gråvitt. Längre bollar och kontringar, vilket passar dom rätt bra eftersom deras fyra bästa spelare är dom som spelar längst fram.

I ert sätt o spela fotboll, kommer det bli så att PK kommer verka som 5,e back(som Neuer?)

En av PK s styrkor är att han har bra fötter vilket är bra om man vill behålla bollen inom laget. Men nån 5 back tror jag inte han är än.