Introduktion till intervjuserie: Inför Allsvenskan 2019

DIF är Nr 1 Alltid Oavsett @ Blåränderna

för 6 månader sedan

Alla lag som har svarat har tillåtit att texterna blir öppet för allmänheten. Vilket gör att andra lags supportrar också kan läsa det som skrivs i "Inför Allsvenskan".

När jag gjorde min första intervju med ett lag inför en match så var det med Häcken. Då föddes en idé/vision om att göra en serie inför Allsvenskan. Frågade Aura om lov och han tyckte det var ok. Från och med fredagen den 15/3 så kommer jag att presentera ett lag om dagen. Jag lyckades få med 14 av 16 lag. Över förväntan. Ändå så blev jag besviken att jag inte lyckades få med alla. Jag upplever att om jag bara kommer igenom diverse kommunikationsfilter i klubbarna och fram till sportchef/tränare så är dom glada att vara med.

Så, i min krönikedel så kommer jag ibland skriva uppskattande om människor som inte alltid är så populära i DIF kretsar. Om du som läser blir förbannad på min text så ta det på PM. Vill inte att forumet ska få en massa tjafs pga mina åsikter. Däremot så är det något ni tycker jag skriver dåligt om (fel frågor eller dylikt) så skriv gärna det. Detta är min hobby - men vill verkligen bli bra på det. Självklart är det roligt att få ros också, så det är också välkommet!

Mina tips får ni ta de för vad dom är. Jag brukar ha stabila 6 rätt på stryktipset.

Allsvenskan 2019 kommer bli något alldeles extra. Jag känner starkt att vi kommer vara med i toppen. Men så väldigt många klubbar har fått ihop fina trupper. Jag tror att bland mina topp 8 lag så kommer dagsform, inställning och viljan att vinna avgöra många matcher.

Alla "namn" som nu finns i Allsvenskan säger ju unisont att det är publiken och trycket på matcherna som har gjort Allsvenskan som ett alternativ. Om spelare som behöver starta om, testa ny miljö eller bara få spela a-lagsfotboll, så är vår Allsvenska numer ett fullgott alternativ som ett steg innan dom mer penningstinna ligorna.

Så varmt välkommen till min serie!

Köp säsongskort eller ångra dig resten av ditt supporterliv.

2019 - Beväpna er med vingar. Nu flyger vi!