JUST NU – PÅ FD: ”Blåvitt läste oss, de visste vad vi skulle göra”

Fotbolldirekt

för 3 månader sedan

Det satt långt inne, men i den 88:e minuten hittade Jonathan Ring fram till Mohamed Buya Turay som tryckte in det förlösande 2-1-målet för Djurgården inför 13 575 åskådare på Tele2 Arena.

Ring med dubbla assist i afton. Yttern spelade även fram till Fredrik Ulvestads 1-0-mål i inledningen av andra halvlek.

– Jag får den på kanten och hittar in med ett bra inlägg till Ulvestad i boxen. Vid andra målet dribblar jag av 2-3 spelare och slår in den hårt längs backen där Buya dyker upp. Skönt med två fina assist, säger Ring och konstaterar sedan att han inte är nöjd med lagets insats i kväll.

– Vi gör en riktigt dålig match och det är något som vi måste prata igenom, men ändå jävligt starkt att vinna.

IFK Göteborg spelade bra på Tele2 Arena och hade flera fina lägen, inte minst genom Benjamin Nygren och Lasse Vibe som båda träffade stolpen. Jonathan Ring är imponerad av vad Blåvitt presterade under måndagskvällen.

– De läste oss bra och visste vad vi skulle göra kändes det som. Eloge till dem, men som tur var lyckades vi vinna matchen ändå.

Djurgården toppar nu allsvenskan på sina sju poäng – lika många som Häcken efter tre spelade matcher. Tidig seriefinal på söndag då Göteborgslaget tar emot Blåränderna på Bravida Arena.

– Vi vet om att vi är ett bra lag och vi ska vara med i toppen hela vägen i år. Nu möter vi Häcken som vi spelade mot i cupen (förlust efter förlängning i semifinalen). Den matchen hade kunnat gå hur som helst så nu ska vi ta revansch mot dem, avslutar Ring.

Läs hela artiklen på Fotbolldirekt