JUST NU: Stjärnan snart på träningsplanen igen – ”Nu ser det bra ut”

Fotbolldirekt

för 5 månader sedan

Erik Berg, tidigare Johansson, kom till Djurgården förra sommaren och gjorde totalt elva framträdanden för klubben i allsvenskan under hösten. Derbyt borta mot Hammarby var den allra mest minnesvärda, med tre assist såg han själv till att lotsa Dif till sin första derbyseger på evigheter. Men allt har inte varit frid och fröjd utan den landslagsmeriterade mittbacken har haft vissa bekymmer med en skada som inte velat ge med sig.

– Jag fick egentligen inte något ordentligt sträck i knäet under hela höstsäsongen. Så mycket av hösten gick åt till att stretcha, tänja och få ut knäet där vi till slut fick vi gå in och operera i november, säger han till Djurgårdens hemsida.

Under vintern genomgick mittfältaren en operation som bidrog till att det blev mycket rehab och inte något spel med lagkamraterna på de ordinarie träningspassen. Nu kan den tiden snart vara förbi.

– Nu ser det bra ut så förhoppningsvis kan jag vara på träningsplanen snart igen. Vi har en plan och i nästa vecka ska jag förhoppningsvis springa lite vid sidan om. Men jag kan inte vara med på fotbollen riktigt än, säger han till klubbens hemsida.

Läs hela artiklen på Fotbolldirekt