Berg gör framsteg: "Förhoppningsvis kan jag vara på träningsplanen snart igen"

Fotbollskanalen

för 3 månader sedan

Erik Berg, tidigare Johansson, anslöt till Djurgården förra sommaren och gjorde totalt elva framträdanden för klubben i allsvenskan under hösten. Men den landslagsmeriterade mittbacken har haft vissa problem med en efterhängsen skada och för Djurgårdens hemsida berättar han om vad det var som spökade.

- Jag fick egentligen inte något ordentligt sträck i knäet under hela höstsäsongen. Så mycket av hösten gick åt till att stretcha, tänja och få ut knäet där vi till slut fick vi gå in och operera i november, säger han till Djurgårdens hemsida.

Under vintern har han opererat sig och fått ägna sig åt rehabiliteringsträning, vilket gjort att han inte varit med på lagets ordinarie träningspass. Nu hoppas han snart få vara med på lagets träningspass, även om han berättar att han inte kommer att gå på bollträning direkt.

- Nu ser det bra ut så förhoppningsvis kan jag vara på träningsplanen snart igen. Vi har en plan och i nästa vecka ska jag förhoppningsvis springa lite vid sidan om. Men jag kan inte vara med på fotbollen riktigt än.

Läs hela artiklen på Fotbollskanalen