Blåvitt ville värva Ajdarevic: "Svårt när en annan klubb femdubblar budet"

Fotbollskanalen

för 5 månader sedan

Under lördagen skrev Astrit Ajdarevic, 28, på ett treårsavtal med Djurgården. I somras visade Blåvitt intresse för Ajdarevic och lade ett bud, som man också följde upp efter att 28-åringen brör sitt kontrakt med AEK Aten.

I en intervju med FotbollDirekt berättar Blåvitt-tränaren Poya Asbaghi om IFK:s bud och att det inte stod i närheten av det Djurgården erbjöd Ajdarevic.

- Det är ingen hemlighet att Astrit var en spelare som vi visade intresse för i somras. Jag tycker att vår klubb la ett bud som var värdigt och marknadsmässigt, men när en annan klubb femdubblar budet… ja då blir det knappt en diskussion, man kan egentligen sluta redan där, säger Asbaghi.

På frågan om IFK Göteborg inte kunde konkurrera med Djurgården svarar Blåvitt-tränaren:

- Det är det som jag säger mer eller mindre. Jag vill vara tydlig med att vi la ett marknadsmässigt bud i somras och det är det som vi diskuterat, men som sagt är det svårt när en annan klubb femdubblar budet.

Djurgården blir den fjärde klubb i allsvenskan som Ajdarevic representerat. Sedan tidigare har mittfältaren spelat i IFK Norrköping, Örebro och Helsingborg.

Läs hela artiklen på Fotbollskanalen