Hamad om jakten på ny klubb: "Finns två spår som man kan välja"

Fotbollskanalen

för 5 månader sedan

Efter två år med Hammarby har Jiloan Hamads kontrakt med klubben löpt ut. Under fredagen var stjärnan dock tillbaka i träning med Bajen.

- Jag har varit ute och rest och så kände jag bara att jag ville komma och hälsa på och även prata lite med Stefan (Billborn). Det gick så fort där när vi avslutade säsongen efter den tråkiga matchen mot Östersund. Så det fanns inte så mycket tid att ta in och titta tillbaka på säsongen. Så att komma hit och vara lite med grabbarna, alla har varit väldigt saknade. Jag har ändå varit här i två år och jag ville bara komma hit lite och träna och hålla igång, säger Hamad till klubbens hemsida om gästspelet.

Någon fortsättning i Hammarby ser det dock inte ut att bli. Hamad är öppen med att han vill testa något annat.

- Sedan får vi se vad framtiden visar, man ska aldrig stänga några dörrar. Jag vill ha en bra dialog och hela tiden vara ärlig. Det naturliga är, jag fyller 29 nästa år, jag måste tänka på min framtid. Hade jag fått bestämma vart jag är lyckligast, då är det inget snack om saken. Då är det bara att krita på ett sjuårsavtal, för det är här man är lycklig. Men det finns en annan aspekt också, jag tror att många förstår. Det har varit två fantastiska år, säger Hamad.

Om vad som väntar för Hamad i framtiden säger han själv så här:

- Det har dykt upp ganska bra alternativ, och jag har valt att inte prata så mycket i media. Men det kommer att bli något bra. Det finns två spår som man kan välja, ett är att ta steget ut i Europa och göra ett sista ryck liksom. Ett annat är ju kanske det ekonomiska alternativet, och jag måste vara öppen för båda nu i den här åldern. Vi får se vad som blir, jag vet inte själv om jag ska vara ärlig.

Läs hela artiklen på Fotbollskanalen