Olsson inför Göteborg och HV71 borta

DIF Hockey

för 5 månader sedan

Efter förra veckans matcher blev det totalt 0 poäng av 9 möjliga.
– Det är ingen som tycker att det är roligt att förlora men vi måste se till prestationen. Vi har saker att jobba på för att bli bättre varje dag och det har coacherna en plan för. Vi litar på dem och ska vara som bäst i mars.

Under lördagen när Djurgården gästade Linköping kunde det konstateras en väldigt bra första period med många chanser och sett till matchen som helhet bra, men ändock var Linköping hungigrare.
– Matchen mot Linköping tycker jag var en riktigt bra hockeymatch från båda lagen. Det var fint och rent spel. PP/PK är ofta en stor del i sådana matcher, det är något vi måste jobba mer på.

"Låta pucken göra jobbet"

Vi lämnar det som varit och blickar framåt mot vad som är en fullspäckad matchhelg på bortaplan. Inleder gör vi ikväll mot Göteborg med returmöte imorgon, lördag och avslutar på söndag mot HV71.
– Det är viktiga poäng vi ska ta i helgen. Göteborg är luriga och har spelat bra och slagit topplag. Det gäller att vi låter pucken göra jobbet och att det är vi som sätter tempot i matchen redan från start.

– HV71 är ett skickligare lag där de gäller att spela ett tightare försvar mot framförallt deras förstakedja. Spela de enkla passet hela tiden.

Matcherna ser ni som vanligt på svenskhockey.tv och ikväll med start 19.00.

Läs hela artiklen på DIF Hockey