AVSLÖJAR: Favoriten lämnar Djurgården – ”Vi tittar på andra alternativ”

Fotbolldirekt

för 6 månader sedan

Niklas Gunnarssons kontrakt är på väg att gå ut samtidigt som förhandlingarna med Djurgården inte har resulterat. Den norske mittbacken, som just nu befinner sig på semester i Mexiko, har annars in i det längsta trott på en fortsättning på Tele2 arena.

Nu blir det alltså sannolikt inte så, inte om den rådande situationen skulle kovända. Med namn som Erik Johansson, Marcus Danielsson och Jacob Une Larsson som mittbackar jämte så har det blivit en allt mer tillstrypt verklighet (flera matcher som ytterback) för 27-åringen som kom till Dif 2016 efter en sejour i skotska Hibernian.

LÄS: SUCCÈ I DJURGÅRDEN – HÖGMOS HÖGRA HAND KLAR FÖR BAJEN

Annars ville som sagt Gunnarsson stanna och sade så här till FotbollDirekt så sent som i oktober:
”Men jag är inte orolig. Vi är överens att i mitten av november förhandlar vi och jag är okej med det’‘, sade han då.

I dag står det så alltså klart att det inte finns någon överenskommelse, samtidigt som Gunnarsson befinner sig utomlands på semester. I ett Dif som ser ut att stå inför stora förändringar denna vinter så har ju redan Jonas Olsson och Kerim Mrabti ansetts som förlorade.

– Det stämmer som sagt att vi inte har hitta någon överenskommelse med Niklas. Det ligger inte någon dramatik i det och Niklas undersöker nu andra alternativ än Djurgården, konstaterar Djurgårdens sportchef för FotbollDirekt.se.

 

Läs hela artiklen på Fotbolldirekt