Kom närmare DIF

DIF.se

för 5 månader sedan

Det spelas ett antal fotbollsmatcher på Tele2 Arena, Stadion och Hjorthagen men däremellan så finns det en mängd små och stora projekt som vi vill passa på att informera alla Djurgårdare om i en form som vi kallar ”Kom närmare DIF”. Här följer en kort uppdatering av läget i föreningen.

Förlängningen av säsongskorten är i full gång och efter första veckan har vi fler förlängningar än under samma förlängningstid förra året, vilket är mycket glädjande. Har du ännu inte förlängt ditt säsongskort är det smart att göra det innan den 31 december så ingår även hemmamatcherna i Svenska Cupen mot IK Frej och Elfsborg. Saknar du dina inloggningsuppgifter så maila [email protected]

Du som inte var säsongskortinnehavare 2018 kommer kunna köpa ditt säsongskort från och med den  25 januari då vi öppnar upp nyförsäljningen. Om du ska stå i Klacken/Sofialäktaren så kan du däremot köpa ditt säsongskort redan nu. Vi kommer släppa max 2700 säsongskort i klacken.

Dubbla ditt säsongskort med både herr- och dam
När du förlänger ditt säsongskort så kan du lägga till 400 kr  (istället för ordinarie priset 750 kr) så får du även alla hemmamatcherna i OBOS Damallsvenskan som spelas på Stadion.

Vi får en del frågor om platsbyten där de två nedanstående är vanligast förekommande:

Jag hade säsongskort 2018, men vill byta plats. Hur gör jag?
Då förlänger du inte ditt säsongskort utan väntar tills nyförsäljningen startar 25 januari.

Jag hade säsongskort 2018, men vill byta plats. Hur gör jag för att inte riskera att bli av med min nuvarande plats om jag inte hittar någon plats jag hellre vill ha den 25 januari?
Då förlänger du ditt säsongskort på nuvarande platser innan 18 januari och sparar din bokningsbekräftelse. Sedan går du in den 25 januari och ser om det blivit några platser lediga som passar dig. Hittar du platser du hellre vill ha så bokar du upp platserna och väljer betalning mot faktura. När du fått din bokningsbekräftelse, så kontaktar du [email protected] med dina två bokningsnummer (finns på bokningsbekräftelsen). Då justerar vi betalningarna och flyttar er till era nya platser och släpper upp de gamla till försäljning.

I vår FAQ hittar du svar på de vanligaste frågorna om säsongskort och förlängningen. 

Båda våra representationslag är på semester för att bedriva egen träning samt ladda batterierna. Herrarna kickar igång säsongen i Stockholm den 8 januari då Kim och Tolle drar igång sitt första träningspass som huvudtränare för blåränderna. Vi återkommer med ett detaljerat träningsschema för januari och februari med information kring hur du kan besöka träningen på plats.

Damerna återsamlas den 7 januari för uppstartsmöte, (med träningsstart 8 januari), under ledning av Joel Riddez som inte legat på latsidan sedan säsongen avslutades. Joel har byggt en mycket spännande trupp som inger höga förhoppningar inför det kommande året.

Lanseringen av nya dif.se kommer allt närmare och inom kommande vecka kommer vi att låta ett antal slumpvis utvalda djurgårdare testa en betaversion av nya DIF.se för feedback och input. För att du ska ha möjlighet att vara en av de utvalda krävs att du är inloggad på MittDIF, gå in på https://difbiljetter.se/minasidor/ för att registrera dig om du inte redan gjort det.

Denna tid på året är högsäsong för företagsförsäljningen. Under perioden november – maj sker den absoluta merparten av försäljningen riktat till företag och då gäller det att aktiviteten är hög. Såväl befintliga som potentiella kunder ska kontaktas och affärer ska stängas. Företagsförsäljningen har som mål att öka försäljningsvolymen med 20 procent årligen och vi ligger väl i fas även gällande 2019. Parallellt med detta jobbar vi även med att stänga 2018 såväl försäljningsmässigt som aktivitetsmässigt. I mitten av december är det dags för årets avslutning för Affärsnätverket då Kaffeknappen står som värd för årets avslutningsfest där bland annat Årets Nätverksföretag koras. Vinnare av denna åtråvärda titel gör den medlem som har genererat mest affärer i affärsnätverket.

Under torsdagen skickades ett fullspäckat nummer av medlemstidningen Djurgårdaren till tryckeriet. Den landar i brevlådorna hos samtliga medlemmar i Djurgården Fotboll strax efter lucia, dvs i slutet av vecka 50.

Julhandeln är i full gång både på webben och i butiken. Jultomten är, som vi alla vet, Djurgårdare så vi hoppas på massa paket i världens vackrast färger under granen i år. Fr.o.m den 14 december så kan du även besöka vår julmarknad i Fältöversten där vi kommer ha ett urval av våra populäraste produkter till försäljning.

Om du handlar julklappar på difshop.se så tänk på att lägga din beställning senaste den 17/12 för att vara garanterad leverans innan julafton.

Vi har nu startat en Youtubekanal där du kan njuta av det mesta och bästa i rörlig form. Prenumerera på kanalen för att inte missa något, finns på: https://www.youtube.com/channel/UCfYg3QozzUr3VLSNizLvg8w

Nu har anmälan öppnats upp för våra yngsta deltagare, pojkar och flickor födda 2012 och 2013, till nästa års Knatteskola. En mycket uppskattad verksamhet och ett bra första steg för barn att kunna få uppleva glädjen i fotbollen och kanske skapa ett intresse för livet.

Knatteskolan börjar direkt efter påsk med start vecka 17 och pågår fram till sommarlovet. Höstterminen startar sedan vecka 35 igen. Tider och mer information om Knatteskolan 2019 hittar du härAnmälan gör du här nedan:

Anmälan 2012
Anmälan 2013

Vid frågor eller fundering runt Knatteskolan 2019, kontakta Mattias Larikka på [email protected] eller 073-623 05 20.

Läs hela artiklen på DIF.se