Nytt hopp för Djurgården - diskuterar med Mrabti

Fotbolltransfer

för 5 månader sedan

Kerim Mrabti, 24, sitter på ett utgående kontrakt med Djurgårdens IF och har haft utländska klubbar efter sig sedan en tid tillbaka.

Sportchefen Bosse Andersson har tidigare medgett att sannolikheten är liten att Mrabti förlänger.

Men nu skriver fotbolldirekt.se att nya samtal mellan DIF och Mrabti inletts sedan hans gamla tränare Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf ersatt Özcan Melkemichel.

Det är inte längre otänkbart att stjärnan förlänger med den allsvenska klubben, enligt uppgifterna.

– Hans kontrakt är utgående och han har bett om att få sondera terrängen. Se vad han kan hitta för alternativ. Det är där vi är. Nej, vi har inte gett upp. Det stämmer att Kim och Thomas har träffat honom och visat att vi är fortsatt intresserade. Det är omöjligt att inte vara det om han inte hittar något och vill spela ett år till i allsvenskan. Kim och Thomas älskar honom, det gör jag också. Det gör alla i Djurgården. Det finns inga hard feelings, säger Bosse Andersson till fotbolldirekt.se.

– Vi har kontakt och vet var vi har varandra. Just nu avvaktar vi. Han vet att vi är intresserade. Samtidigt har vi respekt för att han vill undersöka möjligheter. Det är naturligt när det handlar om en av allsvenskans bästa spelare, fortsätter han.

Djurgårdens sportchef utesluter inte en korttidslösning fram till sommaren.

– Det finns en del olika lösningar man kan tänka sig men först får vi se hur det utvecklar sig, säger Andersson till fotbolldirekt.se.

Läs hela artiklen på Fotbolltransfer