PÅ FD: ”Vi har inte misslyckats, titta på Bajen som bara snackar”

Fotbolldirekt

för 7 månader sedan

Ännu inga direkta samtal påbörjade med Djurgården och ett de större namnen kan vara på väg bort från Kaknäs.
Populäre Niklas Gunnarsson må ha fått det allt svårare att ta en plats i Dif men ser inte ut att stressas inför en situation som ser så oviss ut.
– Jag tror vi kommer att prata i mitten av november. Men det viktigaste är som sagt inte min situation just nu. Det viktiga måste vara Djurgården nu och att vi avslutar säsongen som vinnare, menar han för FotbollDirekt.se.

– Om en seger mot AIK räddar säsongen? Det är ju en bra fråga. Helt klart så är det en otroligt viktigt match för både oss och fansen. Det är en fantastisk chans som vi vill ta, att slå serieledarna som förmodligen tar guld – och i synnerhet som det är AIK det handlar om. Men totalt sett om man får välja – en derbyseger eller ta medalj så är det klart att man väljer medalj.

LÄS: SPARKADE TRÄNAREN FÖRKLARAR DJURGÅRDENS PROBLEM

Positiv energi alltså från en kille som i dag inte vet just någonting om sin framtid och detta i ett Djurgården som till stora delar har en säsong som måste betraktas som ett misslyckande.
Tidigt utslagna i Europa och sedan ganska länge borta i från toppstriden.
– Men misslyckande…det är det inte. Jag ser det inte så. Titta på Hammarby som bara snackar om att de vinner derbyn men ändå aldrig vinner någonting, säger Gunnarsson och fortsätter:

– Vi har vunnit både cupen och derbymatcher i år. Det handlar om att ta titlar och det har vi gjort. Men sedan är vi inte nöjda – inte när målet för oss har varit att ta medalj i allsvenskan.  Men säsongen är ändå totalt sett inget misslyckande. Jag ser det inte så.
– Ja, men vi kan slå AIK. Det gjorde vi i cupen innan säsongen. Alltså, jag är helt övertygad om att vi kan avsluta och ta fem raka segrar och komma upp i 52 poäng. Ja, det tror jag. Vi hade en extremt positiv boost efter segern mot Hammarby. Det börjar komma tillbaka nu. Vi har haft många starka träningar på slutet.

– Inspirerande. hade varit otroligt skönt att ta hem en sådan match igen. Det är en fantastisk möjlighet som vi på alla vis ska göra allt för att ta.

Läs hela artiklen på Fotbolldirekt